LAJMI I FUNDIT: KCSF ANNOUNCES ITS SECOND EXECUTIVE PROGRAM IN COOPERATION WITH THE COLLEGE OF... më shumë
FONDACIONI KOSOVAR PËR SHOQËRI CIVILE

Staffordshire University

Fondacionet për shoqëri të hapur dhe Shkolla e Biznesit e Universitetit të Staffordshire ofrojnë bursa katërvjeçare për MPhil/PhD, bursat në ekonomi me mësim në distancë 2013-2017. Aplikantët duhet të kenë kualifikime të shquara akademike dhe zotërim të shkëlqyer të gjuhës angleze. Ata duhet të jenë ligjërues apo hulumtues në ndonjë institucion akademik, organizatë kërkimore ose në ndonjë organizatë të sektorit publik. Secila bursë mbulon tarifat e shkollimit akademik në Universitetin e Staffordshire, bursë për të mbuluar shpenzimet e jetesës (vetëm për një person), dhe biletë kthyese me aeroplan nga vendi i studimeve për në vendin amë. Bursa zgjat katër vjet. Çdo vit studiuesit do të kalojnë 3-4 muaj në Universitetin e Staffordshire dhe pjesën tjetër në institucionin në vendin e tyre. Me përfundimin e bursës, studiuesit pritet të kthehen në vendin e tyre për të vazhduar punën atje.

Regjistrohu në KCSF

Informohu mbi zhvillimet e fundit duke u regjistruar në databazën e KCSF-së Regjistrohu

Informatori Elektronik i KCSF-së

më shumë

Pyetjet më të shpeshta?

Çka është Programi për përkhraje të shoqërisë civile (Civil Society Facility)?më shumë