Të fundit

Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile (KCSF), ka mbajtur sot ceremoninë e lansimit të fazës së dytë të programit EJA Kosovë si dhe ndarjes së Çmimit për Demokraci për vitin 2023. Në prani të përfaqësuesve të shoqërisë civile, institucioneve vendore dhe ndërkombëtare, korit diplomatik në Kosovë, partnerëve dhe bashkëpunëtorëve u shënua vazhdimi i bashkëpunimit në përkrahje

Shiko më shumë

KCSF në media

16 Shkurt 2024
Studimi mbi ekosistemin ligjor, rregullativ dhe të praktikave të vullnetarizmit
26 Janar 2024
Emisioni Mirëmëngjesi Kosovë, RTK: Hapet thirrja për nominime për Çmimin për Demokraci 2023
26 Janar 2024
“Emisioni SOT” KTV: Vlerësohet kontributi i individëve përmes çmimit për Demokraci
16 Janar 2024
Çmimi për demokraci nga KCSF, hapen nominimet për qytetarët dhe OJQ-të | #gjesi | T7
16 Janar 2024
“Çmimi për Demokraci 2023”, kush mund të aplikoj?
26 Shtator 2023
Çka ofron Akademia për Udhëheqësi në Komunitet?
19 Shtator 2023
Çka do të mësoni në Akademinë për Udhëheqësi në Komunitet?
15 Shtator 2023
Edicioni i dytë i Akademisë për Udhëheqësi në Komunitet
14 Shtator 2023
18 të rinjë certifikohen në edicionin e parë të Akademisë për Udhëheqësi në Komunitet
Shiko më shumë