Granti bazë nga Suedia

Grantistët e Grantit bazë nga Suedia

Grante për projekte
Grante për përfaqësim rajonal
Emri i organizatësTitulliInstrumentiShuma (në euro)Kohëzgjatja (në muaj)Viti i fillimitRajoniProgrami
Sbunker“TruAktiv”Grante për projekte € 44,975.00122017KosovëSIDA
Organizata për Demokraci, Anti-korrupsion dhe Dinjitet- Cohu!“Monitorimi i zbatueshmërisë së MSA-së në fushën e arsimit dhe aftësimit profesional ”Grante për projekte € 20,000.0062018KosovëSIDA
DOKUFEST"EUROPA KREATIVE"Grante për projekte € 19,686.36142018KosovëSIDA
Grupi për Studime Juridike dhe Politike - GLPS"Monitorimi i vazhdueshëm i arritjeve në përmbushjën e objektivave që dalin nga MSA-ja, në fushën e konkurencës"Grante për projekte € 19,981.80182018KosovëSIDA
Iniciativa për Zhvillimin e Bujqësisë së Kosovës (IADK)“Promovimi i MSA dhe rëndësisë së eksportit të produkteve bujqësore”Grante për projekte € 19,504.50122018KosovëSIDA
Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP)“Me produkte konkurrente drejt tregut evropian”Grante për projekte € 19,885.50122018KosovëSIDA
Internews Kosova"Vetëdijësimi i qytetarëve mbi rëndësinë dhe përmbajtjen e MSA-së”Grante për projekte € 20,000.00142018KosovëSIDA
Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë"Zhvillimi i sektorit privat përmes zbatimit të Marrëveshjes së Stabilizim Asociimit"Grante për projekte € 19,779.19102018KosovëSIDA
Instituti Demokratik i Kosovës (KDI)"Fushatë për edukim dhe informim të votuesve në rrjete sociale-Zgjedhjet e parakohshme parlamentare 2019"Grante për projekte € 4,760.0022019KosovëSIDA
Emri i organizatësInstrumentiShuma (në euro)Viti i fillimitProgrami
Këshilli i Mediave të Shkruara të Kosovës - Qerim OndoziGrante për përfaqësim rajonal € 600.002016SIDA
OJQ Banimi Social dhe të Drejtat Pronësore në Kosovë (SHPPRK) - Agron BekaGrante për përfaqësim rajonal € 690.002016SIDA
TOKA - Jehona GjurgjealaGrante për përfaqësim rajonal € 983.772016SIDA
Stacion – Qendra për Art Bashkëkohor Prishtinë - Albert HetaGrante për përfaqësim rajonal € 999.002016SIDA
ESTA Kosova - Mrika HoxhaGrante për përfaqësim rajonal € 620.002017SIDA
Qendra Kosovare për Studime Gjinore - Lavdi ZymberiGrante për përfaqësim rajonal € 520.002017SIDA
Shoqata Elektroteknike e Kosovës, Komiteti Kosovar-CIGRE- Pranvera Dobruna KryeziuGrante për përfaqësim rajonal € 1,000.002017SIDA
Press Council of Kosovo - Qerim OndoziGrante për përfaqësim rajonal € 690.002017SIDA
Kosova’s Organization of Medical Students (KOMS) - Bujar QerretiGrante për përfaqësim rajonal € 410.002017SIDA
Down Syndrome Kosova (DSK) - Samire BeqajGrante për përfaqësim rajonal € 596.002017SIDA
Kosovo Advocacy and Development Centre - Shkumbin SpahijaGrante për përfaqësim rajonal € 1,000.002017SIDA
7 Arte - Lulzim HakajGrante për përfaqësim rajonal € 700.002017SIDA
Stacion – Qendra për Art Bashkëkohor Prishtinë - Albert HetaGrante për përfaqësim rajonal € 1,000.002017SIDA
Instituti Riinvest - Diellza Gashi TresiGrante për përfaqësim rajonal € 957.002017SIDA
Lëvizja FOL - Jeton ZulfajGrante për përfaqësim rajonal € 500.002017SIDA
Teatri ODA- Florent MehmetiGrante për përfaqësim rajonal € 1,000.002017SIDA
UrbaniaK- Eliza HoxhaGrante për përfaqësim rajonal € 930.002017SIDA
Equality -Sanela LutvićGrante për përfaqësim rajonal € 226.002017SIDA
Fondacioni Kosovar Trashëgimia Kulturore pa Kufij - Dukagjin BakijaGrante për përfaqësim rajonal € 1,000.002017SIDA
Anibar-Arba HatashiGrante për përfaqësim rajonal € 1,000.002017SIDA
Engineers Without Borders Kosova (EWB-K)- Albana HysenajGrante për përfaqësim rajonal € 199.402017SIDA
Demokraci Plus (D+)- Valmir IsmajliGrante për përfaqësim rajonal € 1,000.002017SIDA
Pro Planning - Sadije KelmendiGrante për përfaqësim rajonal € 1,000.002017SIDA
OJQ CREATE Foundation- Arsim NimanajGrante për përfaqësim rajonal € 589.002017SIDA
Kosova Democratic Institute (KDI)- Albert KrasniqiGrante për përfaqësim rajonal € 770.002017SIDA