Thirrje për aplikim – Trajnim për të rinjtë dhe të rejat e moshës 16-18 vjeç në Prishtinë

Bëhuni pjesë e trajnimit një-ditor “Orientimi në karrierë”, që do të organizohet më 25 maj 2024 (e shtunë), si pjesë e nismave nga edicioni i parë Akademisë për Udhëheqësi në Komunitet (CLA), një program transformues mësimor 12-javor.

Aplikimin mund ta bëni duke plotësuar pyetësorin në vegëzën: https://forms.gle/QfyeRNaGZJcnCijN6

Afati i fundit për aplikim: 19 maj 2024 (e premte), në ora 23:59.