LAJMI I FUNDIT: KCSF shpall Programin Ekzekutiv në Bashkëpunim me Kolegjin e... më shumë
Fondet për Shoqëri Civile

Fondet për Shoqëri Civile

Në përputhje me dy fushat kryesore programore të saj, KCSF-ja përkrah iniciativat e shoqërisë civile që synojnë mbështjetjen e ndryshimeve të vazhdueshme demokratike dhe kontributin në procesin e integrimit europian.

Informatori Elektronik i KCSF-së

më shumë

Pyetjet më të shpeshta?

Kush është organi përgjegjës për zbatimin e Ligjit për Liri të Asociimit në OJQ?më shumë