LAJMI I FUNDIT: KCSF ANNOUNCES ITS SECOND EXECUTIVE PROGRAM IN COOPERATION WITH THE COLLEGE OF... më shumë
FONDACIONI KOSOVAR PËR SHOQËRI CIVILE

DAAD-OSI

Shërbimi i këmbimit akademik gjerman (DAAD) në Bon, dhe programi i bursave të Shoqërisë së Hapur janë duke bashkëpunuar në një program të përbashkët të granteve ku ofrojnë bursa të plota për studime pasuniversitare të nivelit master dhe PhD në Gjermani. Ky konkurs është i hapur për të interesuarit e të gjitha komuniteteve etnike që jetojnë në Kosovë dhe grup i synuar janë studentët që kanë diplomë të nivelit bachelor ose master nga një ndër universitetet e akredituara të Kosovës.


Fushat e studimeve të ofruara në nivelin master dhe PhD janë:

  • Shkenca Politike
  • Sociologji
  • Marrëdhënie Ndërkombëtare
  • Studime Juridike
  • Ekonomi
  • Administratë Publike
  • Studimet e Arsimit Administrativ
  • Shëndetësi Publike
  • Filozofi
  • Studime Gjermane (vetëm në raste speciale)

Lista e fushave studimore paraqet kurset, të cilat janë të ofruara në gjuhën angleze ose gjermane nëpër universitetet në Gjermani. 

Regjistrohu në KCSF

Informohu mbi zhvillimet e fundit duke u regjistruar në databazën e KCSF-së Regjistrohu

Informatori Elektronik i KCSF-së

më shumë

Pyetjet më të shpeshta?

Çfarë është dialogu?më shumë