LAJMI I FUNDIT: KCSF ANNOUNCES ITS SECOND EXECUTIVE PROGRAM IN COOPERATION WITH THE COLLEGE OF... më shumë
FONDACIONI KOSOVAR PËR SHOQËRI CIVILE

ËSHTË HAPUR THIRRJA PËR APLIKIM PËR FONDIN KANADEZ PËR NISMA LOKALE (CFLI) - E HAPUR DERI MË 15 KORRIK 2018

 

Shpallja është e publikuar vetëm në gjuhën angleze. Për shpalljen e plotë dhe dokumentet e nevojshme, klikoni këtu.

Regjistrohu në KCSF

Informohu mbi zhvillimet e fundit duke u regjistruar në databazën e KCSF-së Regjistrohu

Informatori Elektronik i KCSF-së

më shumë

Pyetjet më të shpeshta?

Cilat janë parimet themelore për qeverisje të brendshme të OShC – ve?më shumë