Adresa Fazli Grajqevci 4/a, 10000, Prishtinë, Kosovë
Tel/Fax: +381 (0)38 248 643
+381 (0)38 248 636
office@kcsfoundation.org
FONDACIONI KOSOVAR PËR SHOQËRI CIVILE

KCSF shpall Programin Ekzekutiv në Bashkëpunim me Kolegjin e Europës – “Shoqëria Civile në procesin e Integrimit Europian”

Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile (KCSF) ka nderin të shpallë për herë të parë një Program Ekzekutiv që do të mbahet në bashkëpunim të ngushtë me Kolegjin e Europës me temë “Shoqëria Civile në procesin e Integrimit Europian”, i cili do të mbahet në 11-15 shtator 2017 në Prishtinë.

 

Ky program i veçantë 5-ditor synon ekzekutivët e nivelit të lartë të organizatave të shoqërisë civile në vendet e Ballkanit Perëndimor, duke përfshirë Shqipërinë, Bosnje Hercegovinën, Kosovën, Maqedoninë, Malin e Zi dhe Serbinë.


Shihni materialet e mëposhtme për të aplikuar.
 

Regjistrohu në KCSF

Informohu mbi zhvillimet e fundit duke u regjistruar në databazën e KCSF-së Regjistrohu

Informatori Elektronik i KCSF-së

më shumë

Pyetjet më të shpeshta?

Çka kuptojmë me pjesëmarrje qytetare në vendimmarrje?më shumë