LAJMI I FUNDIT: KCSF mbështet 7 projekte me financimin e Qeverisë së... më shumë
Fondet për Shoqëri Civile

Përkrahja e Luksemburgut

 

Përkrahja e Luksemburgut për Shoqërinë Civile në Kosovë është skemë 4 vjeçare (2017-2021) ri-grantuese e financuar nga Qeveria e Dukatit të Madh të Luksemburgut. Qëllimi i përgjitshëm i kësaj skeme të implementuar nga Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile (KCSF)  është të përkrahë iniciativat e shoqërisë civile në Kosovë, përmes mbështetjes financiare të OJQ-ve, në këto fusha të përzgjedhura tematike:

  • Integrimi social i të rinjve;
  • Përkrahja e raportimit të drejtë në gazetari;
  • Rritja e njohurive mbi Marrëveshjen e Stabilizim Asocimit dhe Integrimit Evropian.

Roli i gruas, barazia gjinore dhe integrimi i minoriteteve do të mbështetet dhe promovohet sistematikisht në të gjitha aktivitetet

 

Për pyetjet më të shpeshta rreth aplikimit për fushën e integrimit social të të rinjëve, klikoni këtu.

 

Për pyetjet më të shpeshta rreth aplikimit për fushën e përkrahjes së raportimit të drejtë në gazetari, klikoni këtu.

 

Për thirrjen për projekt-propozime për përkrahjen e raportimit të drejtë në gazetari klikoni këtu.

 

Për listën e përfituesëve - klikoni këtu.

 

Më poshtë gjenden të gjitha dokumentet e nevojshme për raportim dhe vizibilitet.

 

Informatori Elektronik i KCSF-së

më shumë

Pyetjet më të shpeshta?

Kur do të ketë thirrje për propozime të reja nga programi për përkrahje të shoqërisë civile (CSF)?më shumë