Adresa Fazli Grajqevci 4/a, 10000, Prishtinë, Kosovë
Tel/Fax: +381 (0)38 248 643
+381 (0)38 248 636
office@kcsfoundation.org
Fondet për Shoqëri Civile

Skema e granteve për nismat e avokimit nga organizatat me bazë në komunitet

Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë (ZBEK) përmes projektit “Skema e granteve për nismat e avokimit nga organizatat e komunitetit”, i cili implementohet nga Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile (KCSF) do të ofrojë përkrahje financiare për iniciativat e organizatave të komunitetit në Kosovë. 

 

Për më shumë informata për skemën, procedurat dhe dokumentet e aplikimit klikoni këtu.

 

Informatori Elektronik i KCSF-së

më shumë

Pyetjet më të shpeshta?

Çfarë trajton Ligji për Liri të Asociimit në OJQ?më shumë