LAJMI I FUNDIT: SINJALIZUESI MURAT MEHMETI DHE PORTALI INSAJDERI NDEROHEN ME ÇMIMIN... më shumë
Fondet për Shoqëri Civile

Promovimi i Shoqërisë Demokratike (DSP)

 

Gjatë viteve 2014 – 2018,  DSP do të përkrahë projekte që do të ndikojnë në shoqëri, si dhe do të ofrojë përkrahje institucionale për organizata të cilat i përcjellin sistematikisht dhe nxisin këto ndryshime. DSP ka për synim të arrijë ndryshime pozitive në nivelin lokal dhe atë qendror.

 

Për më shumë informata për skemën, procedurat dhe dokumentet e aplikimit klikoni këtu.

 

Informatori Elektronik i KCSF-së

më shumë

Pyetjet më të shpeshta?

Ku duhet të raportojnë OShC – të?më shumë